13 simple moduri de a lupta cu pielea uscata iarna

Nu aruncați αντιηλιακή crema ta! Nu ați încercat toată vara pentru a proteja pielea de la soare și arsurile, pentru ca să moară chiar acum! Iarna este destul de dificil moment, susțin specialiștii dermatologi, frigul provoacă uscăciune, mâncărime și roșeață la nivelul pielii, mai ales fata. Pielea este cel mai mare „organ” în corpul nostru, de aceea trebuie să asigure alimentarea, atât acasă, cât și la exterior suprafata lui. Și, desigur, cel mai bun mijloc împotriva uscăciune a pielii în timpul iernii-este o bună protecție.

Adăugați o bună vedere de umiditate
În timpul iernii, ridurile și descuamarea pielii, deshidratare, cauzate de interne de încălzire, care absoarbe umezeala din spațiu, în cazul în care ne aflăm. De aceea, dermatologii recomanda de a folosi umidificatoare de aer, în dormitor și în camera de zi, și să nu uităm niciodată de hidratare nostru de crema dimineața și seara.

Hidrateaza bine pielea
Creme pe bază de apă joacă un rol important în procesul de vindecare a pielii uscate în timpul iernii, pentru că refac umiditate, care se pierde atunci când se află într-o cameră cu sistem de încălzire, pentru perioade lungi de timp. Este important să avem în pielea noastră bună hidratare și de nutriție, atât ziua, cât și noaptea, pentru a rezista la acțiunea vântului, temperaturi scăzute și de încălzire. Piele uscată, facilitează apariția liniilor fine si a ridurilor, în rezultat, se pare, o femeie, mai mult decât în realitate.

Respectați proporțiile
Ca acolo acum mai puțin de umiditate în aer, ar trebui să se aplice mai mult de creme bogate. Luminoase, lotiuni potrivite pentru lunile de vară, atunci când pielea produce mai mult de uleiuri naturale, dar atunci când temperatura scade, pentru a alege creme de grăsime, care rămâne mai mult timp pe piele, formând un strat protector. Aceste creme consolida lipide a epidermei, care sunt importante pentru a menține o umiditate. Ai grija, de asemenea, a fost aceste creme să hidratante ingrediente, cum ar fi glicerina și acidul hialuronic, care atrag și se leagă necesar de umiditate în piele.

Fii politicos cu pielea ta
Evitați materiale abrazive în baia dumneavoastră. Utilizați un burete moale, un sapun, care curata, dar nu se usuce. Este, de asemenea, să acorde o atenție la hainele tale moi, din bumbac, nu din lână, acest lucru poate fi dificil, și poate irita pielea.
După o baie.

Asigurați-vă că folosiți un lapte de corp care conține glicerină sau ulei vegetal, după trei-cinci minute, după ce ieși din duș. De căldură de la mediu, care rămâne pe piele câteva minute, după duș, pentru a vă ajuta să absorbi umiditatea mai bine decât pielea.

Nu uitați, αντιηλιακή tine crema
Nu sunteți pe plajă, dar neapărat trebuie să poarte protecție solară. Zăpada reflectă razele UV, ca și nisip. Chiar și în interior de iluminat poate provoca acnee. Așa că este bine să nu uităm că αντιηλιακή nostru de crema.

Gândiți-vă: „din interior”
Ceea ce ai pus pe piele, la fel de important, că ai pus în interiorul organismului, subliniază experții. Continuați există unele dintre dumneavoastră preferat de vară preparate, cum ar fi somon, avocado, care conțin grăsimi sănătoase și de a ajuta pentru a avea un trup avem mai mult de umiditate.

Buna protectie
Este foarte important de a proteja pielea de factorii externi, în special în timpul iernii. Din timp în timp, este expus pericolului de a prezenta roseata sau eczeme. Așa că protecția cu produse care conțin uleiuri vegetale este obligatorie.
Dormi bine.
Utilizați o mască hidratantă și dormi bine. Ei bine hrănesc pielea si elimina celulele uscate de la suprafata. Nu alege o crema pe baza de uleiuri, deoarece acestea bloca porii pielii și, eventual, apariția de acnee.

Păstrați umiditate
Cei mai mulți oameni fac baie, de prea mult timp. Dacă și cinci de minute este suficient pentru a spăla nimeni nu este bun, cei mai mulți oameni trăiesc în baie timp de 20 de minute sau mai mult și mai mult, mai ales în timpul iernii. Sub un duș fierbinte! Acest lucru este foarte liniștitor și se simte excelent, dar după câteva minute pielea nevoiți. La fel de bine să facă acest lucru în apă caldă dus pentru 3 până la 5 minute. Apă foarte fierbinte ar trebui să fie evitate, deoarece numai și de a face că, de uscăciune crește.

Nu ratați peeling
Chiar daca aveti o piele sensibila, este important să nu uitați, exfoliere în timpul iernii, pentru a elimina celulele moarte. Există o mulțime de produse, care sunt concepute pentru o exfoliere usoara, cu rezultate excelente chiar și pentru pielea sensibilă.

Nu neglija picioarele tale
O altă problemă comună în timpul iernii-este uscat, descuamarea pielii de pe picioare nu numai de frig, dar și pentru că purtăm șosete și pantofi în fiecare zi. Bun crema pentru picioare de sub ciorap, pentru a ajuta абсорбциу de piele, face minuni.

Încercați, atunci când dormi
Coatele au, de asemenea, aceleași probleme. Un astfel de tratament de exfoliere. Umeziti un pic de zahăr cu lămâie și bine frecati pielea uscata, pentru un peeling.

Избавляемся de toxine
Știm cu toții că la sfârșitul timpului de sărbători este momentul în care, de obicei, luăm unele surplusul de kilograme. Cu mâncare și băutură seara târziu. Toate acestea deshidrateaza pielea si poate provoca un edem la nivelul pleoapelor și feței. Ei bine, acum este momentul potrivit pentru a bea două mai multe pahare de apa pe zi, pentru a spăla toxinele și de descurajare a lichidului de piele, astfel încât acest lucru să devină cât mai frumos.

Ne iubim si protejam corpul nostru toate anotimpurile anului. Nu uitați că aveți nevoie într-adevăr să aibă grijă de noi.