De îngrijire pentru o piele sanatoasa

În fiecare deceniu din viața noastră pielea noastra nu este destul de același lucru. H aspect, care vom vedea că se schimbă-este o consecință său intern de stare, pe care le modifică. H îngrijirea deci, pentru a fi eficientă, trebuie să fie proporțională cu nevoile în fiecare etapă a vieții noastre. Care sunt principalele modificări care reprezintă pielea noastra, cu ani;

Motivele pentru sănătatea pielii

Un tânăr pielea să fie mai fermă, elastică, cu o mare rezistență, elegant, luminos, un pic umed, fără deteriorări vizibile, și, desigur, are cel mai bun o culoare uniformă. Cu toate acestea, este faptul că pentru copii mai în vârstă -în funcție de gradul de expunere la soare – joc de sanatate a pielii noastre în viitor și gradul de φωτογήρανσης care le-ați furnizat.

H necesară echilibrarea
Normal tineri piele nu are nevoie speciale de îngrijire, dar absolut necesare:
•H sistem de aplicare αντιηλιακής cream -pentru copii încă de vârstă, în special în lunile de căldură solară.
•O curățare: dimineață cu apă simplă, și seara -de la adolescență și după – υπερλιπαρό săpun (substanțe, cum ar fi lanolina, glicerina, ulei de migdale și așa mai departe) și cu pH neutru, sau cu un fel de piele.
•La vârsta adolescenței -în cazul în care și atunci când acest lucru este considerat necesar, – utilizare simpla ενυδατικής cream.
Îngrijire suplimentară: în Cazul în care manifesta acnee, ar trebui să fie tratate cu ajutorul medicamentelor speciale, care va numi un medic-dermatolog.

Pielea noastră este între 20 și 30 de
Nu au nevoie de foarte multă îngrijire. Cu toate acestea, în acest stadiu, de obicei, poate fi:
a) probleme de acnee -până la 25 de aproximativ sau chiar și πρωτοεμφανιστούν.
b) de A face să pară primele luminoase ridurile de expresie – de obicei, pe frunte și în jurul ochilor.
c) apar pete intunecate pe fata-мелазма – în formă de „masca”, daca va fi sarcina și fără protecție la soare.
d) să apară pete intunecate-acnee – pentru motive genetice sau de utilizare a pilulei contraceptive și necugetat de expunerea la soare.

H necesară echilibrarea
O curățare a feței este necesară, și în timpul, și, desigur, doriți să sistematică de prevenire de la soare. În plus, dar putem folosi:
•O cremă de zi hidratantă, care poate fi colorat sau incolor. Dacă vom folosi și machiaj dimineața, de preferat mai ușor crema-fond de ten.
•O crema hidratanta pentru zona ochilor (după 25 de aproximativ) și patch-uri împotriva cercurile și pungile.
•Peeling de curățare o dată sau de două ori pe săptămână.
•Masca de toaletă la fiecare 10-15 de zile. (Crema de noapte viziune nu este necesară în acest deceniu.) De asemenea, pentru că această perioadă marchează, pentru majoritatea femeilor start cele mai relevante ritmul de viață, necesită o atenție deosebită: pe de zi cu zi de somn trebuie să fie continuă și durează nu mai puțin de 6-8 ore, pe bune alimente bogate în apă, fructe și legume și reducerea consumului de grăsimi la prevenirea sau reducerea fumatului și consumului de alcool.
În plus, de îngrijire: Exfoliere curățare cu abur pentru ten gras cu pete de la un specialist cosmetician. Mai ales peeling dermatolog pentru a elimina cicatrici, care a lasat cosurile de pe piele sau de albire -πανάδων.

Pielea noastră de la 30 până la 40 de aproximativ

Cerințe pentru îngrijire cresc în acest deceniu, care fac aspectul lor:
•Mai profunde riduri.
•Pentru mai multe decolorare.
•Unele intunecate, pistrui, care pot să apară până la sfârșitul acestui deceniu – photoaging.
•Probleme cu rău pielii și abuzuri din ultimii ani. În plus, este o realitate faptul că organismul femeii în acest deceniu se plătește mult mai mult stres – prin urmare, și pielea. Dacă, după acnee, ar trebui să fie investigate ορμονικοί-patologice factori sau cauze psihologice.

H necesită îngrijire
Ar trebui să fie mai extins, pentru a menține umiditatea pielii și întârzie apariția ridurilor sau a reduce deja atât de mult acolo. Sistematic de îngrijire a pielii poate fi îmbunătățită, după cum urmează:
•Curățare dimineața și seara, cu apă și săpun sau emulsie de curățare și loțiune.
•Crema hidratanta cu nivel ridicat de apă (60%) și substanțe care contribuie la alimentarea cu apă în celulele pielii și de întârziere a îmbătrânirii, cum ar fi gresie, glicerina, acid hialuronic, AHA, ρετιναλδεΰδη, sau de substanțe care se leagă distructive a radicalilor liberi, cum ar fi, de exemplu,.x. vitamine (C și E), minerale, unele ingrediente din plante și așa mai departe
•Crema pentru zona din jurul ochilor cu componentele de prevenire sau de reducere a ridurilor.
•Peeling curata de una-două ori pe săptămână.
•Măști de diferite tipuri, în funcție de nevoile individuale ale pielii -p.x., de iluminat, împotriva stresului, hidratarea și așa mai departe – de obicei, la fiecare 7-10 zile.
•Crema-aparate de viziune de noapte (după 35 de ani aproximativ), grăsimi și alte substanțe pentru alimentare de piele.
•Crema de albire (cu retinoic acid sau acid azelaic) pentru a elimina πανάδων sau мелазмы (evident, se poate folosi și anterioară deceniu, cu condiția că nici un simptom).
De îngrijire suplimentare: se Pot utiliza toate cele enumerate în 20-30 de ani și, în plus, pot deveni: micro-peeling pentru a reduce sau a elimina ridurile și de reînnoire a pielii, tratamente cu laser pentru același motiv, implanturi și speciale de injectare (pentru eliminarea ridurilor). Toate aceste operațiuni, desigur, necesită un medic (dermatolog sau chirurg plastic).

Pielea noastră este de 40 și mai sus
De frontieră, care ies în evidență în acest moment, decât cea anterioară, poate este mai corect să le ceară de la începutul προεμμηνοπαυσιακής perioadă, care poate, în unele femei, pentru a începe de la 40 de ani, în timp ce în cele mai multe de aproximativ 45. În general, astfel încât, atunci când o femeie este de 2-3 ani inainte de menopauza, ați început să văd, treptat, și de cele mai importante modificări la nivelul pielii, care va deveni intense menopauzei și după aceea. Pentru aceste modificări poartă răspundere a redus producția de estrogen și, în cele din urmă, opri-le, care va avea treptat, ca urmare a:
•Reducerea producției de colagen si elastina. Astfel, pielea va începe să se reducă, prezinta puternice ridurile și într-o etapă ulterioară de relaxare. În paralel cu scăderea producției de anumite proteine (de exemplu.x., acid hialuronic), care se leagă apa în principal pielea, ducând, treptat, αφυδάτωσή.
•Încetinirea proceselor de actualizare a epidermei.
•Reducerea secreției de sebum, care funcționează изумленные de pe suprafața epidermei. De asemenea, la 40-45 de ani, iar apoi devin din ce în ce mai mult și mai vizibil semn de φωτογήρανσης de piele, cu o varietate de simptome și grade diferite de intensitate în funcție de expunerea la soare toți anii precedenți.

H necesită îngrijire
Косметик în această etapă au scopul de a oferi nuanțare și mai mult „confort” pe piele, dar, de asemenea, încetinesc procesul de îmbătrânire. Cu toate acestea, ar trebui să devină pe deplin conștienți că „ei nu pot face minuni”, adică de a transforma timpul înapoi! În cele din urmă, indiferent de îngrijire a pielii cu produse cosmetice ar trebui să fie combinat cu o dieta echilibrata si de tratament, care poate oferi la un endocrinolog si un dermatolog, pentru a obține cele mai bune rezultate. În această perioadă, astfel încât necesitatea de a consolida de îngrijire a pielii, după cum urmează:
•Chimica: dimineata emulsie pentru curățarea și clătirea cu multă apă, iar seara cu un sapun foarte gras.
•Utilizarea маслянистого ενυδατικής crema sau emulsie de apă cu mai puțin gras – substanțe care absorb o cantitate mare de apă (de exemplu,.x., acidul hialuronic) și lipide (de exemplu,.x., gresie), care sunt necesare piele. Și alte substanțe se pot afla acest lucru AHA (acid glicolic 8-14%), lactat de amoniu de până la 12% și ρετιναλδεΰδη.
•Crema-aparate de viziune de noapte, în special gras – în cazul în care uscarea crește.
•Masca pentru hidratare și nutriție a pielii o dată pe săptămână.
•Αντιηλιακή crema neapărat!
Pentru ea exclusiv de vârstă, există și unele noi creme, care, cu ajutorul de plante de hormoni promisiunea de a rezolva probleme ale pielii care apar din cauza de suspendare de estrogen.
Îngrijire suplimentară: Poate o femeie -dacă dorește – de a îmbunătăți aspectul pielii în cazul tuturor intervențiilor medicale, care sunt enumerate în anul deceniu (de exemplu.x., peeling, laser, implanturi etc.) și chiar și cu intervenții (de exemplu,.x., blefaroplastie, lifting facial etc.) pentru a lupta de relaxare.